Laadunvalvojat hoi!

Postiluukusta tipahti Elloksen kuvasto ja sen viimeiseltä sivulta silmiini osui valkoinen reikäompelein koristeltu lakanasetti.

Olen jotain vastaavaa himoinnut jo pitkään, mutta tämän tyylisiä harvemmin löytyy edullisemmissa merkeissä, vaan ovat parempien brandien merkkien huippulaatuja, joissa lankaluvut hipovat tuhatta. Ja vaikka kuinka haluaisin, parisängyn lakanoittaminen sellaisilla ajaisi tällä hetkellä konkurssiin.
Onko kellään kokemusta Elloksen lakanalaaduista? Olisiko tässäkin tilanteessa parempi pistää satanen säästöön odottelemaan parempia aikoja, josko joskus olisi varaa tilata lakanat vaikka täältä...
... tai täältä..?


Olisi mulla toinenkin asia, johon tarvitsen kanssasisarten apua. 
Onko joku tilannut Elloksen kautta Zara Homen liinavaatteita? Jos on, niin miten hieman poikkeavat lakana / tyynyliinakoot toimivat käytössä? Oletteko ruvenneet ompeluhommiin vai antaneet ylimääräisen 15 senttiä roikkua tyynyliinojen reunassa?


Tuntuu niin turhalta, kun joka maassa täytyy olla omat standardikoot peitteissä ja tyynyissä.. murr.

2 comments:

Alma said...

Hehee, olipa hauska miten juuri manailit tästä samasta peittokokojutusta...

The Serendipity said...

Alma: Joo, luin sun peittopostausken ja kommenttien tulvan ;). Toi kokohomma on äärimmäisen ärsyttävä; monet hienot ulkomaantuliaislakanat on juuri tän takia jääneet ostamatta! Ja eikö me ihmiset olla kaikissa maissa jotakuinkin saman kokoisia?!? :)