Christmas carol

Joko teidän soittolistat on säädetty jouluasetuksille? 
Viritin radiooni Toivontuottajien jouluradion, ja sitä on kuunneltukin välillä. Kanava ikävä kyllä soittaa niiden ihanimpien joululaulujen lisäksi ne maailman kamalimmat laulut ja sovitukset joita ei toivo olevan olemassakaan..


Kaivoin esiin myös joululevyni, ja näin joulun alla kuunneltavaksi sopii parhaiten iloinen, astetta rennompi joulumusiikki ja aattoa kohden tyyli saa puolestani muuttua hartaammaksi. 


Suosikkijazzjoululevyjen lisäksi nyt soi Amerikasta tuomani kokoelmalevyt, joissa vanhoja, legendaarisia, viihdyttäviä tulkintoja tutuista joululauluista. Jos olet joulumusiikkia vailla, kannattaa kurkata iTunesiin, siellä näytti olevan laaja valikoima joululevyjä ja osa todella edullisesti.


Esimerkiksi Vintage Christmas Tree -kokoelmalevyltä löytyy perinteiset joululaulut mm. Bing Crosbyn, Judy Garlandin, Frank Sinatran ja muiden starojen esittäminä. Tämä sopii erinomaisesti pikkujoulujen taustamusiikiksi, ja maksaa alle vitosen!
Ja Jazzin ystäville suosittelen Oscar Petersonin tunnelmallista joululevyä. 
Mutta, vaikka joululevyä onkin vuosien saatossa kertynyt, on varastoa silti varaa laajentaa.
Kiinnostaisikin kovasti kuulla teidän muiden vinkkejä hyvistä joululevyistä.


Some toughts of Christmas music. I like to listen to my old Christmas Jazz albums, like An Oscar Peterson Christmas as well as all the classic christmas songs played/sang by classic stars like Bing Crosby and Judy Garland etc...
But world is full of great Christmas albums, I'd love to hear what's your all-time favorites.

No comments: