Nyt uuden, alkavan vuoden kunniaksi herätellään hieman The Serendipityn niukkasanaisia lukijoita pistämällä pystyyn ARVONTA!!


Osallistuminen ei vaadi muuta kuin vapaata kommentointia tähän kirjoitukseen. Toki lisäksi olisi hauska kuulla hieman millaisia lukijoita täällä on ja onko joku postaus ihastuttanut, vihastuttanut tai muuten herättänyt tunteita.The Serendipity tarjoaa onnekkaalle voittajalle kolme numeroa vapaavalintaisesti joko Oliviaa tai Divaania kotiin kannettuna!
Vastausaika päättyy 15.1 klo 0:00, eli kaikki perjantain puolella tulleet kommentit ovat mukana.
(Anonyymit osallistujat, muistakaa laittaa nimimerkki!!)


Onnea kisaan!
The Serendipity is having a small lottery in New Year's honor.
Unfortunately this is for finnish readers only.

13 comments:

Anonymous said...

Ottaisin kernaasti Divaanin lukuun, eli mukana kisassa!

t. Elli K. joka on ilolla lukenut monipuolisia juttujasi, etenkin moni joulun lahjavinkkijutuista olivat käyttökelpoisia ja hauskoja.

Anonymous said...

Hei,
osallistun kilpailuun! Seuraan blogiasi pari kertaa viikossa, harkitsen itsekkin blogin perustamista. Kommenttina sanoisin että aika monet jutuista ovat ulkomailta tai englanninkielisiä,olisi kiva jos esim. lastenvaatteita ja kirjoja löytyisi myös suomesta. Muuten kivoja ja kauniita postauksia!
-Flyakite79-

Anonymous said...

Ajauduin blogiisi sattumalta Blogilistan kautta, ja täytyy vielä kahlata läpi loputkin aikaisemmista kirjoituksistasi. Tyylikkäitä, erilaisia juttuja, etenkin kirja-aiheet kiinnostavat. Ja siis myös Olivia -lehti..! ;)

Anna

Anonymous said...

Osallistun!

Heli

Kaisla said...

Hei! Pidän blogisi tyylistä. Lasten muotiin ja sisustukseen littyvät jutut ovat olleet hyviä, ja toivoisin lisää yleisiä sisustusaiheisia kirjoituksia.
Mukana arvonnassa!

merikukka said...

Divaani-lehti kiinnostaisi, osallistun arvontaan. Blogisi on monipuolinen, kirja-arvostelut ovat tervetulleita, toivoisin ehkä enemmän sisustusjuttuja.

Niina said...

Pidän Divaani-lehdestä enemmän ja enemmän. Siksi mukana arvonnassa , tottakai !
Tulin blogiisi sinun omaani jättämän kommentin kautta. Kaunis blogi. Jatkan tutkimista ...
Mukavaa Loppiaista !

Anonymous said...

Mukana Divaanin arvonnassa! Kaunis, tyylikäs blogi, ajankohtaisia juttuja!

Katri

Anonymous said...

Ensimmäistä kertaa blogissasi, pitää ehdottomasti lueskella postaukset läpi!
Divaani-lehti kiinnostaa :)Olivia minulle tuleekin.

Hanna

nanna said...

Tykkään molemmista lehdistä älyttömästi ja niitä vähän vuorotellen olen tainnut tilailla. Just nyt ei tule kumpainenkaan, mutta nostan tassun Olivian puolesta ja jatkan lueskelua täällä.

Anonymous said...

En ole tutustunut kumpaankaan lehteen, mutta lehtien ja varsinkin sisustuslehtien suurkuluttajan uskon nauttivani molemmista =) Pidän myös blogistasi paljon, se on uusin tuttavuus syötteenlukijassani.

- Anna

Ansku said...

Juu, tää osallistuis!

Ansku said...

Ainiin, ja jos voitan niin Olivia! :)