Sibella's Loft

Törmäsin tänään netissä tähän kuvaan. Ja tämähän oli minulle ennestään tuttu. Vuosia sitten töissä luin inside out -lehteä, ja vaikutuin syvästi tästä new yorkilaisesta loftista joka siinä esiteltiin. Mieletön katto, reilusti tilaa ja rento, sopivasti sekainen ja boheemi sisustus. Ihania, yllättäviä detaljeja. 
Otin artikkelista silloin kopion ja somistin sillä työnurkkani. Siis kolme vuotta sitten. Ja näyttää tolkuttoman hyvältä edelleen.Sen, että kyseinen loft oli kuuluisan ja halutun australialais-stylisti Sibella Courtin, opin vasta tänään. 


Neiti Court on monessa mukana ja viime aikoina hänestä on kirjoiteltu paljon. Silti en jostain syystä ole perehtynyt häneen tai hänen töihinä juuri mitenkään. 


Tämän kuvan uudelleenlöytyminen sai minut kiinnostukseni heräämään, ja tilasin Amazonista hänen viime vuonna ilmestyneen kirjansa Etcetera.

Palaan tähän aiheeseen jahka saan sen käsiini.About three years ago I saw these photos in a magazine. And I fell in love. I even had a copy of that article on my work place's wall.. 
Today I learned that the loft in those pics belonged to an Australian stylist Sibella Court. 


I've heard lot about her, but never really had a closer look on her and her work.  Now she's aroused my interest and I already ordered her book Etcetera from Amazon. 
I'll get back to this subject after receiving the book.

1 comment:

Anonymous said...

Hei. Ihana loft asunto! Ostin juuri tuollaisen lasikuvun aika
edullisesti Helsingistä ja mietin mitä sen sisään laittaisin.
Kiitos ideoista, täytyy siis suunnata aarteita keräämään.
Hyvää viikonloppua
-Miiru